MICROSOFT KEDVEZMÉNYES VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER! Rendeljen NAVISION-t ez év december 23-ig és 3 FELHASZNÁLÓRA SZÓLÓ INGYENES LICENCET adunk hozzá!

Kedves Látogatónk, Isten hozta Nálunk!

Örömmel üdvözöljük a NAVAXA világában!

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk!

Oldalaink megújult külsővel jelentkeznek, reméljük elégedett lesz a tartalommal, és visszatérő Vendégünk lesz!

"CHEER UP, TEACH & MOVE", "VIDÍTS, TANÍTS, és ÜLTESD GYAKORLATBA"

Cégünk jelmondata egy antik idézet, amely (Marcus Tullius Cicero) (Kr. e. 106.) az ókori Rómában élt író, filozófus és konzul nevéhez fűződik. A TANÍTÁS módszertanát sűríti három szóba, és arra mutat rá, hogy a tudás által erősebbé váló emberi közösségek tartják mozgásban világunkat. A következőnkben szeretnénk átnyújtani egy kedves emléket ügyvezetőnk tollából, amelyben visszaemlékezik a kezdetekre, hogy honnan indult a folyamat, amely ma is aktívan alakítja a NAVAXA világát:
"Akkoriban még az egyetem és képviselői éveim előtt sokat jártam az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségi Könyvtárába, a Bajza utcai kis könyvtárpalotába. 1992 júniusában történt, igen, azóta már lassan 20 év telt el, de ma is éles képként él bennem, a pillanat varázsa, ahogyan az arany-mahagóni bútorzaton pislákoló nyári napfény átragyogta a könyvektől roskadozó színházdíszes termet...

Az ablakhoz léptem.
Egy történelmi könyvre vártam az ablak előtt, és az eget bámultam: néztem a napsugarak játékát, ahogyan azok a kristálykék égbolton átúszó bolyhos bárányfelhők között áttáncoltak az ablaküvegig, azon szétszóródtak, hogy új ütemben csillámló játékukat a szemközti falon és a bútorzaton rezegjék tovább. Várnom kellett. A mutató elcsigázva feszült neki, hogy továbbzörögjön a falióra hangkopott számain a végtelen felé.
Ekkor a könyvtáros üde hangján hozzámfordult, és derűs mosollyal átadta nekem a puha bőrkötésű történelmi enciklopédiát: The History of Mankind. Felütöttem. Éppen ott... Mégsem láttam hosszú percekig. Az idézet fel sem tűnt. El volt rejtve a történelmi emlékképek gyűrűjében, pedig mindig is ott volt...
és nem csak a Bajza utcai könyvpalotában, nem csak a kultúrát közvetítő iskolákban, vagy színházakban, az igény ma is ott van rá, és ott is lesz a magánéletben, a társadalmi folyamatokban, és az üzleti döntéseinkben, ... és ugyanúgy nem kiabál azért, hogy ráakadjunk: meg kell érnünk rá, türelemmel, figyelemmel megszolgálni a gondolatot, hogy be tudjuk fogadni, és érthetővé váljon számunkra, és akkor elkezd dolgozni, és akkor falakat dönt majd le, és új világot épít és új lehetőségeket teremt bennünk, velünk és értünk. Mindez mindaddig fennmarad, amíg tisztelettel tekintünk rá, nyitottan viszonyulunk hozzá, és kitartóan dolgozunk a megvalósítás sikeréért. Így alakul ki mindaz, aminek ügyfeleink elégedettségét, és jövőben is kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatunkat köszönhetjük. Ezt tesszük itt a NAVAXA világában a magunk területén és dimenziójában."

Üdvözlettel,

Király Péter
ügyvezető