ÜZLETI FELHASZNÁLÓKNAK AJÁNLOTT TERMÉKEINK

A Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszert (korábbi nevén Navision) eredetileg a Navision nevű dán szoftverház fejlesztette ki Microsoft technológiai alapokon. A Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszert pedig (korábbi nevén Axapta) a szintén dán Damgaard szoftverház fejlesztette ki hasonló Microsoft technológiával. A Microsoft hosszú kiválasztási procedúra után 2002. július 11-én vásárolta meg a Navision vállalatot. Az akvizíciót követően a Microsoft mindkét termék fejlesztését és támogatását közös alapokra helyezte. A Microsoft Dynamics NAV- biztos jövőképpel rendelkezik, mivel szállítóját erős pénzügyi háttér és stabilitás jellemzi, amely 130 országban ad ki folyamatosan frissítéseket a termékekhez.


Microsoft Dynamics NAV (Navision)


Kis és középvállalkozások részére nyújtott legrugalmasabb üzleti megoldások egyike, alkalmazása átfogóan optimalizálja a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátási lánc-kezelés, az e-kereskedelem, a termelésirányítás és a kiskereskedelem területén.
NAVISION ismertető letöltése
Demszky
ÜZLETI ANALITIKA ismertető letöltése
KERESKEDELEM-Kötelezettségek ismertető letöltése
KERESKEDELEM-Követelések ismertető letöltése
LOGISZTIKA-Készletnyilvántartás ismertető letöltése
LOGISZTIKA-Raktárkezelés ismertető letöltése
PROJEKTEK-Termékcsomagok ismertető letöltése
PROJEKTEK-Több pénznem kezelése ismertető letöltése
PÉNZÜGY-Főkönyv ismertető letöltése
PÉNZÜGY-Tárgyi eszközök ismertető letöltése
ÜGYFÉLKAPCSOLAT KEZELÉS-Szervizkezelés ismertető letöltése
ÜGYFÉLKAPCSOLAT KEZELÉS-Értékesítés és marketing ismertető letöltése
TERMELÉSIRÁNYÍTÁS ismertető letöltése
TERMELÉSIRÁNYÍTÁS-Ellátástervezés ismertető letöltése
DYNAMICS_CLIENT_FOR_WIN7 letöltése


Microsoft Dynamics AX (Axapta)


Kis és középvállalkozások részére nyújtott legrugalmasabb üzleti megoldások egyike, alkalmazása átfogóan optimalizálja a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátási lánc-kezelés, az e-kereskedelem, a termelésirányítás és a kiskereskedelem területén. Bővebb szintű funkcionalitást kínál a pénzügy, a könyvelés, a gyártás, a kereskedelem, a logisztika, az ügyfélkapcsolat, a humán erőforrás és az ellátási lánc menedzsment automatizálására.

Microsoft Dynamics CRM


CRM feladata, hogy az információ technológia eszközeivel járuljon hozzá a felhasználóik ügyfélkezelési folyamataihoz, kiaknázva az komplex értékesítés, direkt marketing és az ügyfélszolgálati tevékenységekben rejlő üzleti lehetőségeket. A Microsoft Dynamics CRM az Office és Outlook ismerős felhasználói élményét viszi át az ügyfélkapcsolat-kezelés támogatásába. A Microsoft. NET keretrendszerre épülő Microsoft Dynamics CRM könnyen telepíthető, integrálható és adaptálható.

Microsoft Dynamics Mobile Integration:

A Microsoft Dynamics AX Mobile Sales az első mobilalkalmazás, amely a Microsoft Dynamics AX rendszerhez készült. A szerepkörfüggő működésű Microsoft Dynamics AX Mobile Sales alkalmazás a feladatokat állítja a középpontba, és ideális megoldást jelent területi értékesítési képviselők, illetve más, távoli helyszínen dolgozó mobil munkatársak számára. dolgozók közvetlenül az alkalmazásból is elérhetik a Microsoft Pocket Outlook naptár- és feladatkezelő funkcióit

Microsoft SQL SERVER 2008

Microsoft SQL Server 2008 nem csak adatbáziskezelő, hiszen beépítve tartalmaz üzleti intelligencia (BI - Business Intelligence) komponenseket, amelyekkel az egyszerű jelentéskészítéstől a komplex elemzési megoldásokig számos feladatot könnyen megvalósíthattunk.


Microsoft SQL Reporting Services


Egy teljes körű, kiszolgáló alapú platformot nyújt a jelentéskészítési igények széles skálájának kiszolgálására. Segítségével a vállalat minden felhasználója a neki szükséges információkat kaphatja meg a neki szükséges időben és formában.

Microsoft Analysis Services


Egy többdimenziós adatbázis kezelő, az SQL Server programcsomag része. Microsoft SQL Server segítségével a vállalatok átfogó, nagyvállalati elemző megoldásokat építhetnek, amelyek releváns elemzéseket nyújtanak minden felhasználónak a megszokott eszközökben.

Microsoft Dynamics NAV E-számla

A modul a Microsoft Dynamics NAV alapszolgáltatásait kiegészítő teljes körűen integrált alkalmazás. A modul célja, hogy az üzleti életben használt papír alapú számlázást egy modern, azzal egyenértékű, a jogszabályoknak megfelelő elektronikus számlázással váltsa ki. Az E-számla olcsóbb, gyorsabb, pontosabb, egyszerűbb, ellenőrizhetőbb, mint a hagyományos számla

EDI:

Electronic Data Interchange olyan Microsoft Dynamics NAV alapú automatikus rendszert jelent, amin keresztül a cégek üzleti partnereikkel a nemzetközi szabványok szerint automatikusan bonyolíthatják a forgalomhoz kapcsolódó valamennyi tevékenységüket és annak adminisztrációját. Az egyedileg fejlesztett összekapcsoló szoftver lehetővé teszi az alkalmazó vállalatok számára, hogy teljesen automatikusan végezzék beszerzéseiket és értékesítésüket legnagyobb partnereikkel.

Web-integráció:

A Microsoft Navisonhöz kapcsolódó webáruház jelentősen csökkenti az ügyfélszolgálatok terhelését. Miután az ügyfél a webáruházban betette a kiválasztott termékeket a vásárlói kosárba, és feladta a megrendelését, az azonnal bekerül a Microsoft Navision rendszerbe.

BPR-vállalati folyamat újraszervezés

Business Process Reengineering Microsoft Dynamisc NAV kiegészítés, amely célja a vállalatok folyamatainak és struktúrájának optimalizálása a kitűzött magasabb eredményesség és hatékonyság céljainak elérése érdekében. Az optimalizációs folyamat központjában a termék és a szolgáltatás minőségének növelése és az előállításukra fordított idő csökkenése állnak.