FŐBB REFERENCIÁK

Kérésre, előzetes egyeztetést követően részletes, kontaktszemélyeket is tartalmazó referencialistát tudunk küldeni leendő ügyfeleink részére.

SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI Nyrt.
A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI NYRT. 280 főt foglalkoztató, a Budapesti Értéktőzsde C kategóriájában helyet foglaló részvénytársaság, amely a termékeinek márkanevéről a FEVITA néven lett ismert. A cég fő tevékenysége a gyorsfagyasztásos tartósítás, éves termelési kapacitása több mint 22.000 tonna. Az áruösszetétel legnagyobb részét a zöldségféle, kisebb arányban a gyümölcs, valamint a félkész- és készétel adja.

CEFETRA HUNGARY Kft.
A CEFETRA HUNGARY KFT-t 2002-ben alapította a rotterdami székhelyű Holland Cefetra B.V. Gabona kereskedelemmel, logisztikával (búza, árpa, repce, takarmánykukorica) és vetőmagok értékesítését végzi a felvásárló partnerei felé. 2004 -től a CEFETRA HUNGARY KFT megkezdte a magyar takarmányipar fehérje ellátását is szójadarával.

NOBILIS Zrt.
A NOBILIS ZRT. tradicionális családi vállalkozás, tulajdonosai és vezetői 1985 óta foglalkoznak szárított alma és meggy előállításával. Közel 200 szárított gyümölcsféleséget illetve olajos magvat állít elő különböző formában.

VION HUNGARY Kft.
A VION HUNGARY KFT. a Holland tulajdonú VION FOOD GROUP tagja, amely egy nemzetközi élelmiszeripari vállalat. Vevő körében a legnagyobb húsipari gyártók megtalálhatóak. VION alaptevékenységébe a friss sertés-, marha-, bárány -és csirkehús feldolgozás és az azokból származó élelmiszeripari termékek, valamint a széleskörű vegetáriánus fogyasztói termékek előállítása tartozik.

ASSA ABLOY HUNGARY Kft.
Az ASSA ABLOY a világ első számú zár- és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalata, a világ majd összes pontjára kiterjedő értékesítési és szervizszolgáltatásokat nyújt. Az ASSA ABLOY HUNGARY KFT. mint az ASSA ABLOY multinacionális vállalatcsoport magyarországi leányvállalata.

H-SAFES Zrt.
A H-SAFES ZRT. Magyar Posta és az Erste Bank Zrt. Széfeinek és értékmegörzőinek szervizelésével és karbantartásával fogallkozó cég.

EINHELL HUNGÁRIA Kft.
Az EINHELL szerszámokat, eszközöket fejleszt és forgalmaz barkácsolók, ill. szakemberek részére, házi munkára, kerti munkára vagy a szabadidőre. A vállalat nagy nemzetközi tapasztalattal szolgálja ki vevők igényeit.

FÖRCH KERESKEDELMI Kft.
Nemzetközileg elismert és a legmagasabb technológiai szintet képviseli. A FÖRCH a szereléstechnika területén egyike a piacvezető, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatoknak. A termékek óriási választékát, kitűnő szolgáltatásokat és szakmai tanácsadást nyújtja gépjármű-, építő- és fémiparban a szerelés- és rögzítés technika, a kéziszerszámok és műhelyfelszerelések területén.

HENELIT INTERNATIONAL Kft.
A HENELIT FARBE & LACK ma már Ausztria egyik legnagyobb festékgyára, számtalan kirendeltséggel az ország területén, és három leányállattal külföldön. Ezek egyike a székesfehérvári székhelyű HENELIT INTERNATIONAL KFT.

HISENSE HUNGARY Kft.
A HISENSE HUNGARY KFT LCD és PDP televíziók gyártásával, szervízelésével és értékesítésével foglalkozik. A legnagyobb piaca a Saturn és Media Markt csoport európai üzletláncai valamint a Carefour, illetve a Metro és Makro üzletláncai.

VICTOFON Kft.
A VICTOFON Magyarországon elsőként indult el a hallókészülék gyártás területén, a cég 1993-ban alakult. A VICTOFON KFT. országos kórház-partnerhálózatán keresztül a hallókészülékek legszélesebb skáláját kínálja a magyar piacon.

MEGADYNE-HU Kft.
Az olasz alapítású vállalatcsoport magyarországi tagja, a MEGADYNE-HU Törökbálinton található és a már jól ismert cégprofilhoz híven ékszíjak és tárcsák regionális kereskedelmével foglalkozik. Itt zajlik az ékszíjak méretre történő vágása, forrasztása melyeket remélhetőleg újabb közép- és kelet-európai ügyfeleknek szállíthatnak ki.

FURÁK CSAVAR Kft.
A FURÁK CSAVAR egy magyar tulajdonú kereskedelmi vállalkozás, mely eredetileg csavarok forgalmazására szakosodott, de idővel kibővítette termékpalettáját festékek és kötőelemek forgalmazásával is. A cég szeghalmi központja minden bizonnyal az egyik legszélesebb csavarválasztékkal büszkélkedik ma Magyarországon.